Pre správne fungovanie tohto webu využívame súbory cookies. Ak budete pokračovať v jeho prezeraní, súhlasíte s používaním súborov cookies.Pokračovať Viac informácií    
Jedálne.sk
Informačný portál
hromadného stravovania

Nová registrácia | Zabudnuté heslo
Hľadanie na webe
Vyhľadajte si dodávateľa v databázi
Napíšte nám odkaz
Hodnotenie článku:       
Odborný seminár  Kvalita a bezpečnosť potravín

Odborný seminár Kvalita a bezpečnosť potravín

Vložené 10.10.2017 | Autor: Redakcia Jedálne.sk
Zaujímavý seminár so zameraním na kvalitu a bezpečnosť potravín prebehne v Nitre. Zoznámte sa s jeho obsahom.

Fakulta biotechnológie a potravinárstva Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre, katedra hygieny a bezpečnosti potravín, a Slovenská spoločnosť pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV v Bratislave vás pozývajú na odborný seminár „Kvalita a bezpečnosť potravín: Nové trendy a výzvy v oblasti gastronómie".

Program seminára:

7:45 – 8:30

Prezentácia účastníkov

8:30 – 8:40

Otvorenie seminára

8:40 – 9:05

Prezentácia profesijného študijného programu na FBP „Potraviny a technológie v gastronómii“ 

prof. Ing. Jozef Golian, Dr., Katedra hygieny a bezpečnosti potravín FBP SPU v Nitre

9:05 – 9:25

Podnikanie v gastronómii na Slovensku. Podnikáme alebo živoríme?

Mgr. Marek Harbuľák, Zväz hotelov a reštaurácií SR, Bratislava

9:25 – 9:50

Kritéria kuchára pre správne manažovanie kuchyne

Ing. Zuzana Dúžeková, Slovenský zväz kuchárov a cukrárov, Bratislava   

9:50 – 10:10

Súčasný stav výučby odborných predmetov v oblasti gastronómie na stredných školách 

Ing. Ladislav Blaškovič, riaditeľ hotelovej akadémie Ľ. Vintera Piešťany

10:10 – 10:30

Akadémia hoteliera - jej kurzy pre personál

Iveta Pupišová, Bratislava

10:30 – 11:00

Prestávka

11:00 – 11:30

Nové trendy v príprave pokrmov a ich uplatnenie v praxi

Ľubomír Herko, Bratislava, TREND TOP šéfkuchár 2016    

11:30 – 11:50

Praktické skúsenosti z inšpekcií v školskom stravovaní ako podnet pre výkon samokontroly v zariadeniach spoločného stravovania

Ing. Dagmar Danášová, MSÚ Nitra

11:50 – 12:10

Využívanie mobilnej aplikácie pre vedenie záznamov HACCP

Ing. Peter Zajác, PhD., Ing. Jozef Čapla, PhD., Katedra hygieny a bezpečnosti potravín FBP SPU v Nitre

12:10 – 12:30

Vznik  alimentárnych nákaz v stravovacích prevádzkach 

doc. Ing. Lucia Zeleňáková, PhD., Katedra hygieny a bezpečnosti potravín FBP SPU v Nitre

12:30 – 13:30

Obed

13:30 – 14:00

Technologické zariadenia v gastronómii

Ing. Richard Bley, Darma, s.r.o., Bratislava

14:00 – 14:30

Manažment riadenia reštaurácie

Lucia Mešková, Sophire, s.r.o. Bratislava

14:30 – 15:00

Softwarové produkty pre gastronomické prevádzky

Mgr. Miroslav Staškovan, Prodata plus s.r.o. Púchov

15:00

Záver seminára

 

Odborní garanti

  • prof. Ing. Jozef Golian, Dr.
  • doc. Ing. Lucia Zeleňáková, PhD.

Katedra hygieny a bezpečnosti potravín, Fakulta biotechnológie a potravinárstva, Slovenská poľnohospodárska univerzita, Nitra

Organizační garanti

  • Ing. Jozef Čapla, PhD.,
  • Ing. Peter Zajác, PhD.,

Tel.: 037/6414325, 037/6414371, 037/6414771

Fax: 037/  7411 210

e-mail: Jozef.Golian@uniag.sk, zajac@potravinarstvo.com, capla@potravinarstvo.com

 

Organizačné pokyny

Miesto konania: Slovenská poľnohospodárska univerzita Tr. A. Hlinku 2, Nitra, Kongresové centrum SPU Nitra ŠD A. Bernoláka

Termín konania: 9. november 2017

Účastnícky poplatok: 40 €

Účastnícky poplatok zahŕňa: občerstvenie, obed, režijné náklady spojené s organizáciou seminára   

Osvedčenie: účastníci získajú osvedčenie o absolvovaní odborného seminára. Žiadosť o vystavenie osvedčenia je potrebné nahlásiť vopred, resp. vyznačiť v návratke prihlášky 

Termín uzávierky: 4. november 2017

Bližšie podrobnosti nájdete na http://www.szkc.sk/odborny-seminar-nove-trendy-a-vyzvy-v-oblasti-gastronomie/

 

 

Diskusia k článku:
Nikto zatiaľ článok nekomentoval. Buďte prvý!

Sponzori portálu
TOP články mesiaca
Späť nahor
Partnerské portály:
Jídelny.cz, s.r.o., Farského 638/14, 326 00 Plzeň - Východní Předměstí, Česká republika
Telefón: +420 731 331 095, e-mail: info@jidelny.cz